Largest amateur database
Over 100 updates daily
Active amateur community

[DEV] Development planning and logs

Score: 5.00 Votes: 1
#51 Posted by Diz-X on 23:15 02-12-2017
Quote:
Originally posted by eightball88
...

APP03


Still having issues?
#52 Posted by eightball88 on 10:09 03-12-2017
In the top babes there is still 1 thumbnail not visible , in the cars the thumbnails of the lastest accepted are missing , the calender is still not ok
And how can we win.
When fools can be kings
#53 Posted by heybooboo1 on 15:33 03-12-2017
If your wondering, I have several pages of thumbnail pics from the 30th not showing at all. Some vids to. And just a couple of car uploads. Seems to be slow as well. BUT....I do love the site and am patient. But the current uploads are showing again...thank you.
#54 Posted by Diz-X on 15:49 03-12-2017
Quote:
Originally posted by heybooboo1
If your wondering, I have several pages of thumbnail pics from the 30th not showing at all. Some vids to. And just a couple of car uploads. Seems to be slow as well. BUT....I do love the site and am patient. But the current uploads are showing again...thank you.


Could you provide the "Server" you are currently on... its below on the page: APP0X ?
#55 Posted by hydrahead on 19:21 03-12-2017
Everything seems to be working for me now.

Only issue is occasional slow page processing times. This one took 45.7917 seconds.

This time on APP01
hydrahead - Having many facets or aspects, esp. difficult or intractable ones.

Life is complicated. Accountability is not.
#56 Posted by Diz-X on 21:22 03-12-2017
Quote:
Originally posted by hydrahead
Everything seems to be working for me now.

Only issue is occasional slow page processing times. This one took 45.7917 seconds.

This time on APP01


45 seconds is WAY too high... holy ...
#57 Posted by heybooboo1 on 23:04 03-12-2017
Server: APP04
#58 Posted by iamawbwuser on 14:06 07-12-2017
My "Video Delete Log" has not been updated in months. I've uploaded a few videos and the ones not immediately rejected but rejected after moderation don't show up in the "Delete Log". The 5 there have been there for a while now.
#59 Posted by Diz-X on 15:28 07-12-2017
Quote:
Originally posted by iamawbwuser
My "Video Delete Log" has not been updated in months. I've uploaded a few videos and the ones not immediately rejected but rejected after moderation don't show up in the "Delete Log". The 5 there have been there for a while now.


Thank you for reporting, think this has something to-do with new video section. Will look into it and patch it a.s.a.p.

When it's fixed I will update you here.
#60 Posted by pazuru on 19:30 07-12-2017
Quote:
Originally posted by Diz-X
...

45 seconds is WAY too high... holy ...


Page processed in 42.8144 seconds :/